dimecres, 23 de novembre del 2022

SEGONS I LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER.

 A Segons treballem amb la Fundació Vicente Ferrer.

Aquesta Fundació ajuda a les persones necessitades que viuen en una zona de l’Índia rural anomenada Anantaphur.

Per ajudar-los la Fundació crea escoles, hospitals, cases i pous d’aigua. També dóna bicicletes perquè els nens i nenes puguin anar a l’escola perquè està molt lluny de casa i han d’anar caminant. Els ensenya a cultivar la terra i criar animals i ajuda a les dones per solucionar les desigualtats.






Nosaltres compartim un treball amb una escola de la FVF que es diu Naransiphalli. És el projecte “School to School”. I aquest any el tema que treballem és : “UN MÓN MILLOR”.

En el nostre treball els expliquem quines coses fem a la nostra escola per aconseguir un món millor.

Estem preparant una presentació conjunta amb algunes de les coses que fem:

-          Treballem la igualtat: tots parem taula, tots podem jugar a les mateixes coses, tots compartim les mateixes activitats, tots cuidem dels espais de l’escola.

-          Coneixem que és el comerç just perquè volem que tothom cobri un salari digne per la seva feina i que no es faci treballar als nens o nenes.

-          Practiquem la sostenibilitat: tots i totes cuidem el planeta i fem tot el necessari. Practiquem les 3R: reutilitzem les coses, reciclem tot allò que hem de llençar i intentem reduir el nostre consum (roba, aigua, materials, llum, ...)

-         I sempre ens preocupem per tractar a tothom amb educació i respecte.



Desprès rebrem el treball que ens han preparat els amics de l’Índia i aprendrem com ells intenten fer un món millor.

2nB.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada