dimarts, 9 de març del 2021

CONEIXEM EL NOSTRE ENTORN

Les nenes i els nens de cicle superior cada divendres sortim al carrer a conèixer l'entorn de la nostra escola i aprendre coses noves.

Els darrers divendres han estat d'allò més interessants! Hem visitat dos espais del nostre barri que no coneixíem i que ens han sorprès moltíssim, hem conegut el mercat del barri i  hem fet una sessió d'educació vial vivencial.

Mercat del Guinardó: fent un passeig ben agradable i seguint el plànol hem anat des de l'escola fins el mercat on hem pogut observat les diferents parades i hem pogut xerrar amb les botigueres i els botiguers. Hem vist la parada de la carn, del peix i la fruitera ens ha regalat mandarines!


Sant Pau Modernista: hem visitat l'antic hospital de Sant Pau, que és un edifici modernista, i hem vist les diferències amb l'edifici nou. Quines formes més divertides... escales de cargol, vitralls, mosaics!


Casa de les Altures: fent un tranquil passeig  hem arribat fins aquest edifici que és la seu del districte d'Horta-Guinardó; ens ha sorprès molt la seva façana! 
Desprès de comprar bunyols de vent hem fet el camí de tornada creuant el parc de les Aigües.


Educacio Vial: tot caminant pels carrers del nostre barri i amb l'ajut del plànol, hem posat en pràctica els nostres coneixements sobre com circular correctament com a vianants. Hem recordat que sempre hem de caminar per la nostra dreta i hem revisat diferents senyals de trànsit. 
Aprenem i ens ho passem bé!



A veure què ens espera els propers divendres que sortim a conèixer el nostre entorn! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada