dilluns, 8 de març del 2021

Aules FRIDA i DALÍ: Seguim amb el Circumrelator!

Els logopedes de l'escola fan màgia! Potser no tenen la típica vareta màgica amb la punta brillant, però a les sessions que treballen amb els alumnes passen coses molt especials! 

Anteriorment, ja us vam explicar que havien començat amb el circumrelator, una màquina de pensar, una joguina creativa, basada en l’Ars combinatòria lul·liana, que ajuda els nens i nenes a estimular i accelerar els processos creatius relacionats amb la composició de contes. Serveix per viure la creació literària com una experiència positiva.

L'altre dia, la màgia la van fer l'Allison, en Saúl i la Chiara quan van explicar-nos a la resta de companys/es i mestres de les aules Frida i Dalí, un conte que havien preparat amb l'Esperanza (la fada padrina de tot plegat). Mirant el seu circumrelator, sense lletres, i passant-se el torn d'un a l'altre, el vocabulari i l'expressió oral que van utilitzar ens va deixar bocabadats! Quin espectacle! Quin nivell! Gràcies per aquests moments especials, que posen la pell de gallina i que demostren que amb constància, esforç, il·lusió... si ho somies, ho pots fer!!

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada