divendres, 14 de desembre del 2018

PERSONATGE NADALENC 2018


Ahir a la tarda vam marxar súper feliços a casa, i és que va venir a visitar-nos el personatge Nadalenc!!
Primer l'assemblea es va inundar de follets que venien del país on sempre és Nadal per recordar-li als nens i nenes que ells tenen tota la informació de tot el que fan: a casa, a l'escola, pel carrer, amb els amics, amb la família, amb els companys...

Gràcies als follets arreu saben que aquest curs estem treballant la igualtat entre els homes i les dones i que estem fent un “Viatge cap a la igualtat”. Així que tots i totes ja tenim clar que les noies i els nois poden fer les mateixes coses.

Arribats/des aquí, voleu conèixer el personatge??


LA PATGE ESTEL!

La patge estel va compartir amb tots/es nosaltres unes sabies paraules com per exemple que hem de saber escollir les joguines perquè no siguin ni violentes ni sexistes ni discriminin ningú. També ens va explicar com fer la carta als Reis amb alguns bons consells com que... les joguines que es poden compartir són les més divertides, que no hi ha joguines de nens i joguines de nenes, que millor jugar tots/es junts per divertir-nos més o que recordem que les armes no són joguines sinó que les joguines han de servir per aprendre a fer la pau.


Tot just després de tots aquests bons consells que ens va donar la patge estel, va arribar un dels grans moments de la tarda, l’entrada del Tió!!




Nois i noies si alimentem bé al Tió i som bons/es minyons, d’aquí poc potser ens cagarà alguna sorpresa.


Us deixem unes quantes imatges i us desitgem un Bon Nadal a tothom!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada