dilluns, 5 de desembre del 2022

BENVINGUTS CAÇATIONS AL BOSC ENCANTAT DE L'ESCOLA! JA TENIM EL TIÓ AQUÍ!

 Aquest matí, al pati petit de l'escola ens hem trobat una sorpresa!

Tots els alumnes hem entrat en un bosc encantat, nadalenc i ple de màgia! Els CaçaTions ens han vingut a visitar i demanar que entre tots i totes busquessim els Tions que, aquests dies, haurem de cuidar i alimentar i que de ben segur quan els piquem, regals per tota l'escola ens portaran!

Entre fades, follets,nans i avets els hem buscat, trobat i ara calentons dins l'escola estaran per a que els petits de l'escola els puguin cuidar!

Tot això ha estat fet i pensat pels més grans, els i les alumnes de 4t de secundària, que porten setmanes treballant, creant i pintant els decorats i elements d'aquest màgic bosc. Un aprenentatge globalitzat i competencial on han hagut de mesurar l'espai, buscar els materials, pensar com col.locarien els diferents elements, escollint els colors, aplicant tècniques diferents de pintura, escultura... un treball grupal amb un resultat increïble amb l'objectiu de fer més màgics aquests dies per a tota l'escola! Tant els infants, com els i les mestres, les famílies hem pogut gaudir d'aquest esforç i dedicació que hi han posat!

Els personatges Nadalencs d'aquest curs, els CaçaTions també han estat interpretats per alumnes de 4t, en Zac i la Shaila, que ho han fet molt bé! 

Moltes gràcies companys i companyes!





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada