dimarts, 22 de març del 2022

TREBALL DE RECERCA: OCEÀ BLAU

 A Segons hem treballat intensament durant 3 dies sobre tot el que envolta el magnífic, misteriós i desconegut món de l'Oceà.

Sabem que al planeta Terra, o "planeta Blau", tenim varis oceans: Oceà Atlàntic, Oceà Pacífic, Oceà Índic, Oceà Glacial Àrtic i Oceà Glacial Antàrtic.


Durant aquets dies hem realitzat diferents activitats:

1. El primer dia, vam veure un video sobre Jacques Cousteau, que va ser un expert sobre els oceans. Després vam fer un treball de Recerca sobre diferents animals marins. Vam investigar, comparar, ...i vam poder treballar per equips. Va estar molt divertit i molt "renyit".






2. El segon dia vam fer tot un treball artístic sobre els oceans. Vam fer dos espais: un oceà contaminat i trist, que és el que no volem; i un altre oceà meravellós i ric d'espècies marines conegudes i d'altres una mica desconegudes, aquest és el que volem pel nostre planeta.













3. L'Últim dia vam tenir la visita d'un expert sobre l'aigua: el Jordi. Ens va parlar de la importància de l'aigua. Que l'aigua ha de ser neta i viva. Sense aigua no hi ha vida.  Fins i tot vam poder experimentar el sabor de diferents tipus d'aigua. Va estar molt interessant. Moltes gràcies Jordi!!!!!




                                                                    Sam i Gabriel de 2nA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada