dimarts, 13 d’abril del 2021

Aules Frida i Dalí: ADIVINA ADIVINANZA...¿QUE SE HA COMIDO SANCHO PANZA?

En antigues publicacions al bloc, ja us hem parlat del circumrelator i els grans beneficis d’aprenentatge que té. Els alumnes de les aules Frida i Dalí, van començar pel gènere literari de la narració de contes i ara han donat un altre pas i han passat a treballar les endevinalles.

Us en recordeu també que us havíem parlat de la nostra fada madrina? Doncs, l’Espe, ha tornat a fer màgia! Ella i un grup d’alumnes, amb una recepta màgica d’esforç, molt treball en equip, polsim de creativitat i moltes, moltes dosis de ganes d’aprendre ens van preparar una sessió d’endevinalles divertidíssima!

Quina estona d’aprenentatge globalitzat increïble vam passar tot junts! I és que no hi ha res millor que traspassar les parets del despatx de logopèdia i aprendre junts a través del que han treballat en individual els i les alumnes.

A través del Circumrelator, han treballat les endevinalles: dominar l’art de la descripció d’objectes, aliments i animals, donar les pistes justes, improvitzar i respondre a les preguntes, passar i esperar el torn, escoltar als altres, pensar i ajuntar la informació donada per encertar l’endevinalla... junts i amb molt d’humor, les vam resoldre totes! Quin gran exercici, tant per als que lideraven les endevinalles com pels endevinadors! Gràcies, gràcies i més gràcies!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada