dilluns, 29 d’abril del 2019

FESTA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT 2019


Aquest dissabte va ser el dia de la Mare de Déu de Montserrat i com que és la nostra patrona, divendres 26, vam fer una de les festes més grans de la nostra Escola!

I en què va consistir la gran festa?, doncs al matí a primera hora vam pujar a l'església per fer l'ofrena floral, cantar amb la coral i llegir unes pregàries.
Tot just després vam tornar a l’Escola on ens esperaven els nostres amics i amigues de l’Escola Sagrera per fer la xocolatada. La xocolata i les ensaïmades estaven per llepar-se els dits!!

Desprès cadascú va anar a l’activitat que més el va motivar… bàsquet, futbol, cantar, ballar o disfressar-se al xiquiparc.

La segona part del dia va ser tan especial que serà difícil d’oblidar i es que vam presentar al nostre gegantó, el Peça! Si el voleu conèixer, sortirà per la festa major del barri i el podrà veure tothom. 

No podem oblidar la iniciativa que van tenir les professores de segon i els i les seves alumnes que ens van portar a l'Escola la campanya de donació de sang. Els felicitem a tots pel gran esforç i la solidaritat, la veritat és que va estar genial viure això a l'Escola. Aprofitem també per agrair a tothom que es va oferir a donar.

I per acabar donar les gràcies a totes i tots els que heu participat i heu fet possible aquesta festa!!, Escola Sagrera, mestres i alumnes!!

Us deixem unes quantes fotos de tot el que va passar.






                                                                       EL PEÇA!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada