dilluns, 19 de desembre del 2016

PERSONATGE NADALENC: LES LLUCIETES

El divendres ens vam ajuntar totes i tots per rebre un personatge molt especial. És un personatge que ens anuncia l’arribada del Nadal.
Aquest personatge està associat a Santa Llúcia, patrona de tots els oficis que requereixen bona visió (modistes, cosidores, oculistes...), ja que aquesta santa està relacionada amb tot tipus de mals del sentit de la vista. I... qui és el personatge?, doncs les Llucietes, un grup de nenes que van pels carrers cantant cançons relacionades amb Santa Llúcia. Tradicionalment, aquestes nenes recullen donatius que els veïns els hi donen i que es destinen a entitats benèfiques.
Aquí no s'acabava, de qui van venir acompanyades les Llucietes?, doncs van venir acompanyades ni més ni menys que del Tió!

Ara ja el Tió està a càrrec dels més petits de l’escola per tal d’alimentar-lo i cuidar-lo fins el dia de la festa de Nadal
A més d’això la nostra directora va encendre una de les espelmes de la Corona d'advent, vam escoltar unes nadales per part de la Coral de l'escola i finalment les  Llucietes van repartir kit-kats per tots/es els alumnes.




Fins l’any que bé personatge nadalenc!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada