dimarts, 21 de juny del 2016

EXPOSICIÓ MACRAMÉ


Aquests dies hem tingut a l'escola un dels esdeveniments més importants per a nosaltres, l’Exposició de Macramé, on s’exposen totes les labors que han anat fent els alumnes al llarg del curs.

La decoració de l’exposició cada any té un motiu relacionat amb el lema del curs. Perquè estigui tot tan maco el dia de la inauguració alguns mestres es dediquen tota la tarda i vespre a preparar-la. Aquest any ha estat plena de peixos i motius marins.

Des del més petit al més gran trien la labor que volen fer, els materials i els colors amb els que volen treballar. N’hi ha de molt diferents, més senzilles (per als petits) i més complicades (per als més grans). Fan coses increïbles! clauers, polseres, quadres amb el seu nom, gerros, miralls, portallapis, i un llarg etc.

Tot guiats per la Isabel, aconsegueixen acabar la seva labor i mostrar-la en l’exposició perquè pares, mares, familiars i amics puguin gaudir de tota la feina i admirar la gran tasca que es fa des de l’aula de macramé.

Aquest any també hem pogut veure un vídeo que han fet els alumnes de 3r A on la Isabel i uns quants alumnes de 4rt de Primària expliquen en què consisteix l’assignatura.

Podeu veure aquest vídeo a la nostra web.


Gran feina la que fan aquests/es nois/es!






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada