dimecres, 13 de febrer del 2013

EL PA ARTESÀ ÉS BONÍSSIM

El dia 22 de gener vam anar a fer un taller d'entrepans. Primer vam visitar el forn Elias on vam veure els diferents tipus de pa. Ens va sorprendre que el forn  on es cou el pa anés fent voltes i que la botiga tingués 90 anys. Abansde marxar  ens van deixares escollir entre 4 tipus de pa (sèsam, normal, viena o d'oliva). Despés vam anar a la xarcuteria Bosch on la nutricionista ens va explicar d'on venien i com es feien els embotits i la carn. A continuació ens van deixar triar el que voliem posar a l'entrepà (pernil dolç, catalana i lloganissa). Ells ens els van preparar i nosaltres molt contents ens ho vam mentjar. Moltes grácies, ens ho vam passar molt bé. 

Alumnes de 3 er i 4rt de secundària.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada