dijous, 22 de febrer del 2024

SESSIÓ de PSICOMOTRICITAT CONJUNTA dels/les ACRÒBATES i els FORÇUTS!

Aquest mes de febrer, hem iniciat les sessions de psicomotricitat conjunta a les aules dels/les Acròbates i els Forçuts. I en que consisteixen?

Els alumnes de cicle infantil i cicle inicial de primària, setmanalment, tenen les seves sessions de Psicomotricitat amb en Pol. En grups reduïts van al gimnàs a treballar i aprendre un munt de coses sobre el cos i les seves possibilitats. I, a partir del segon trimestre, hem començat a fer sessions conjuntes de manera mensual els dos grups junts! Preparem una activitat lúdica que ens ajuda a treballar conceptes treballats a l'aula en un altre espai de l'escola. 

En aquesta primera sessió vam treballar els colors, la punteria, les parts del cos i a aprendre a mesurar la força. Tots/es participem, juguem i gaudim!!

En Pol, la Isa i la Mònica, ben embolicats de celo passejaven per la sala i els/les alumnes, amb  la Georgina, havien d'anar llençant les pilotes seguint diferents consignes: d'un color en concret, en una part del cos i més a prop o més lluny segons la força. Cadascú al seu ritme va gaudir i treure profit d'aquesta activitat!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada