divendres, 15 de setembre del 2023

QUE COMENCI L'ESPECTACLE! aules dels/les ACRÒBATES i els FORÇUTS!

QUE COMENCI L'ESPECTACLE!!

Aquest curs, les aules de cicle Infantil i Inicial som les aules dels /les ACRÒBATES i els FORÇUTS!

Al Circ es reuneixen tota mena d’artistes que, a cada funció, donen el millor de si mateixos. Tots els artistes posseeixen habilitats innates, sorprenents, d’altres transformen les debilitats en fortaleses… tots i totes tenen qualitats especials, tots i totes tenen CAPACITATS, com els i les nostres alumnes, les Acròbates i els Forçuts. 

Hem escollit EL CIRC com a centre d'interès perquè tots/es tenim quelcom innat que ens diferencia de la resta, i podem practicar i aprendre un munt de coses, caminar per la corda fluixa quan fa falta, fer malabarismes amb el que tenim per donar molt més i, aprendre a ser flexibles quan la situació ho requereix i, sobretot, també per fer màgia. 


Que aquest curs es converteixi en un veritable espectacle serà cosa de tots i totes, que els altres vinguin pel que som i el que aportem i no pel que tenim. Que cada infant se senti protagonista del seu propi circ és una oportunitat fantàstica. 


Que les llums brillin i la carpa segueixi en peu, o no, així com tot el que passa a sota d’ella, és l'única i verdadera responsabilitat que tindrem tots i totes, grans i petis. 


PASSEU I MIREU! NENS I NENES, SENYORS I SENYORES, LA FUNCIÓ ESTÀ A PUNT DE COMENÇAR I JA US PODEM ASSEGURAR QUE SERÀ EL MILLOR ESPECTACLE DEL MÓN.




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada