dimecres, 16 de març del 2022

3a TROBADA d’UN CAFÈ AMB ESPERANÇA” a les AULES del MÀGIC d'OZ

Aquest curs, a les Aules del Màgic d’Oz (Cicle infantil- inicial) hem iniciat un projecte família- escola preciós!

Un cafè amb esperança" és un espai on participen familiars que comparteixen una situació similar, un espai on compartir experiències, preocupacions, alegries, informació, dubtes i on es gaudeix del suport entre iguals. Junts estem creant aquest espai ple de respecte, franquesa, confidencialitat i on tothom es pot expressar amb tota llibertat. El grup el dinamitza l' Esperanza (Doctora en comunicació i Llenguatge i logopeda de l'escola) però els protagonistes son les famílies, que són els qui proposen de quins temes volen parlar o el que volen compartir ja que els pares i mares son els especialistes dels seus fills i filles.

Per tal de facilitar l'assistència, oferim servei de cangur a l'escola portat per la Isa, la Mònica i la Georgina (les mestres d'infantil i inicial) que estan amb els infants, amb l'objectiu que les famílies puguin gaudir d'aquestes trobades sense maldecaps logístics. 

Ens fa molta il·lusió compartir un cafè amb esperança i teixir entre tots una xarxa de suport que ja esta donant els seus fruits en benefici dels alumnes.

Aquest dilluns 14 de març, vam convocar la tercera trobada d'aquest grup de suport familiar i tots i totes vam marxar amb ganes de més! Fins la propera!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada