dimecres, 14 d’abril del 2021

ELS TALLERS DE COLLAGE FOTOGRÀFIC DE SEGONS.

 

Cada mes fem un taller de collage fotogràfic sobre un tema diferent; hem fet sobre la dona, sobre les mesures de seguretat contra el covid, sobre les emocions, etc...

El tema d'aquest mes ha estat el mobiliari urbà. Ens van explicar el tema, vam fer grups i vam començar a buscar coses relacionades al mobiliari urbà.

El mobiliari urbà són coses que estan al carrer i tenen una funció o ens ajuden a estar millor. Per exemple: els bancs, els semàfors, les escales mecàniques, les bústies, els senyals, els cartells dels carrers, els fanals, els embornals, etc... són mobiliari urbà. El mobiliari urbà el posa l'ajuntament amb els diners dels impostos de cada ciutadà. Tots ho hem de tractar bé perquè són coses útils, per respecte i convivència.

Ens vam dividir en tres grups per començar a fer les fotos. Busquem fer fotos amb estil: pla curt, atrevides,  enquadrament perfecte, etc... A l'escola ajuntem totes les fotos i anem creant un collage amb elles.

A la foto veiem la primera part d'aquest treball quan fem la presentació de l'activitat, si voleu veure el resultat final del nostre collage podeu seguir-nos al Twitter.

                                                                                                                                              Ainhoa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada