divendres, 29 de gener del 2021

SETMANA DE LA CONVIVÈNCIA I LA NO-CONFRONTACIÓ A LES AULES FRIDA i DALÍ

 Aquesta setmana ha estat molt especial! En motiu del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) que es celebra el diumenge 30 de gener, a les aules Frida i Dalí, per treballar aquest dia tan important, l’hem adaptat fent la setmana de la convivència i la no-confrontació.

L’objectiu ha estat oferir una varietat de recursos per treballar aquest tema i una visó optimista que els ajudi a transformar els esdeveniments tràgics en elements màgics, que puguin substituir allò que no els agrada pel que desitjarien que fos. Divertir-se i jugar en equip, respectar i tenir cura dels companys/es de joc, facilitar el diàleg i la companyonia...és a dir, fomentar la convivència i no la confrontació.

Dilluns, a través de diferents imatges de situacions quotidianes, reflexionem i treballem la paraula PAU.


Dimarts, aprofitant l’estona d’espai digital, investiguem més sobre el tema, amb els ipads i per la tarda, escoltem i visualitzem el conte “El senyor Guerra i la senyora Pau” per aprendre que l’amor pot aconseguir coses impensables i meravelloses.


Dimecres, escoltem
  la cançó “Si tingués la màgia d’un mag” de la Dàmaris Gelabert, per potenciar el missatge de la pau i la no-violència amb una mirada esperançadora.



Dijous, com a bons artistes, fem un mural, “El nostre mar dels desitjos”. Simbolitzant amb ampolles de colors el “llançament” de missatges de Pau que volem que arribin a tothom.



I Divendres, FESTA! Després de tot el que hem après, ens mereixem una bona celebració amb la Dansa de la pau “Som amics”.

 


Molt bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada