dimecres, 7 d’octubre del 2020

MOODTRACKER/registre d'emocions

 Hola famílies i companys! Avui els alumnes de cicle superior us volem ensenyar el nou projecte d’emocions que treballarem aquest curs.

L’any passat vam explicar el conte del “Monstre de colors” per començar a entendre les emocions bàsiques. Vam explicar, identificar i entendre els conceptes:

CALMA  ALEGRIA  TRISTESA  RÀBIA  POR  AMOR

Aquest any farem un pas més i treballarem el registre d’emocions/MOODTRACKER.

El moodtracker és una forma creativa d’enregistrar les nostres emocions diàries. Consisteix en pintar una part del dibuix o casella del color de emoció que predomina aquell dia. Cada mes presentarem un registre diferent relacionant-lo amb l’estació de l’any.  Aquesta feina la farem durant el bon dia, després de revisar el calendari i posar la data a la pissarra, llavors haurem de buscar el número del dia en que ens trobem i pintar-lo tenint en compte els colors associats a cada emoció.

Aquest mètode no només ens fa pensar cada dia com ens sentim i poder-ne parlar sinó que ens permet veure al llarg de la setmana, el mes o el trimestre quines han sigut les nostres emocions, analitzar-les, reflexionar-hi i pensar com introduir canvis en el cas que fos necessari. També veurem quines són aquelles que més es repeteixen i quines apareixen només puntualment.

Què us sembla? N’havíeu sentit a parlar? Creiem que li podem treure molt de profit, ja us ho anirem explicant!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada