dilluns, 13 de febrer del 2017

XERRADA REFUGIATS

Divendres passat vam tenir una visita d'aquestes necessàries, i per què diem necessàries?, doncs perquè van venir a parlar-nos de la situació dels refugiats a Grècia.

La xerrada va estar a càrrec de la Marina i el Jerome, dos voluntaris d'un projecte de voluntariat independent que es diu "Where is the life".
La introducció la va  fer la Marina que a través d'una història i amb els ulls tancats, ens va posar a la pell d'un nen refugiat. Imagineu-vos per un moment que el vostre país entra en guerra i que la vostra cómoda vida canvia del tot, pràcticament d'un dia per a un altre. Impressionant, no!?

A continuació ens van donar una petita explicació de totes les tasques d'ajuda humanitària que, en el camp de refugiats de Lagkadikia (Grècia), fa el projecte "Where is the life", com per exemple ensenyar-los anglès perquè puguin comunicar-se millor, ja que els refugiats venen de Síria i el seu idioma és l'àrab.

Finalment els vam fer preguntes de tots els dubtes que se'ns van anar plantejant al llarg de la xerrada i, realment, vam poder sentir una realitat molt dura i diferent a la nostra, la realitat dels refugiats.
Us deixem el link de "Where is thelife" per si voleu saber més d’aquest projecte.

Gràcies Marina i Jerome per regalar-nos les vostres vivències.

                         


                         


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada