dijous, 21 de març del 2013

CRÈDIT DE SÍNTESI

Els nois i noies de 3r i 4t vam fer el Crèdit de Síntesi la setmana passada. El Crèdit de Síntesi tenia com a títol el lema del curs: "Descobrir la vida". El dimecres hi havia prevista una excursió al Jardí dels Cactus de Montjuïc, però es va anul·lar degut a la pluja... oh... El dijous vam anar a l'Institut Nacional de Meteorologia (INM). Ens van ensenyar diferents instruments que hi ha per saber la temperatura, per saber els litres per metre quadrat que han caigut un dia de pluja, per saber la humitat de l'aire... I a l'acabar va haber un petit incident ... (busqueu una compyana amb crosses).




A la tarda vam veure un reportatge sobre insectes que poden viure a les cases.
I el divendres va ser el millor dia. Vam anar tot el dia al Museu Blau. Allà vam veure diferents coses que expliquen l'origen de la Terra: com es va crear, l'evolució de les diferents espècies, els minerals que hi ha a la Terra i molts animals dissecats, que gran que és el lleó. Hi havia pantalles tàctils
Aquest museu es tot fosc ja que destaquen les coses interesants amb llum.
Quan vam sortir vam dinar a un parc molt guai amb tobogans grans, cordes per escalar etc. A l'acabar vam jugar una estona.
Us recomenem que aneu al aquest museu. És molt xulo! ha estat molt  be aquest crèdit de síntesi!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada