divendres, 27 de setembre del 2024

EL NOSTRE PRIMER ESMORZAR SALUDABLE

Aquesta setmana hem fet el nostre primer taller de cuina!


Primer vam elegir els ingredients de l'esmorzar saludable usant la web del Mercadona. Amb aquests ingredients vam crear la recepta i la llista de la compra.
Amb la llista i una bossa de tela vam anar a comprar. Vam comprar tomàquets, alvocat, ous durs, pa integral i pa sense gluten.


 

 

Després de comprar, vam repassar la factura per entendre les diferents parts i comprovar el pes dels productes comprats. Al cap d'uns dies vam fer el taller. Els tomàquets s'havien fet malbé però en vam comprar més.

Primer vam torrar el pa, mentre es torrava varem taller el tomàquet, esmicolar l'ou dur i xafar l'alvocat per crear una crema. Un cop tot estava preparat, vam fer les torrades i els entrepans amb una mica d'oli i de sal. Estava molt bo!

 
 




Escrit pels alumnes de 1r i 2n








QUE COMENCI LA FUNCIÓ!!

Els i les alumnes de 4t d'ESO ja hem començat a preparar l'obra teatral d'ombres xineses!!

Després d'escollir el conte infantil que representarem i repartir els personatges, comencem amb

 la lectura del guió!

Ens queda molta feina per fer i molts assajos, però tenim molta il·lusió per aquest nou projecte!!

Us anirem informant!


Pol i Chenyi







dijous, 26 de setembre del 2024

LES FESTES DE LA MERCÈ

 

Els alumnes han estat preparant la sortida amb molta il·lusió.

Primer han diferenciat la Festa major d’estiu amb la seva Patrona, la Mercè, de la Festa d’hivern, amb la Patrona Santa Eulàlia, més coneguda com la Laia. També vam identificar la bandera de Barcelona.


A la nostra sortida voliem veure els Gegants, Capgrossos i el Bestiari festiu. Per això vam conèixer l’Àliga, el Lleó, la Mulassa, la Tarasca, el Carranquer i els Dracs i les Víbries.


A l’hora de preparar la sortida vam decidir que visitaríem el bestiari que es trobava al Born de Barcelona. I allà vam trobar molts més animals fantàstics dels que havíem imaginat.









dimecres, 25 de setembre del 2024

GESTIONEM LES EMOCIONS

 Els alumnes de 3rA no podem ampliar el nostre aprenentatge sense abans fer un viatge al nostre interior per tal d'abocar les nostres emocions i els nostres sentiments. 

Ens relaxem i aprenem.