dimecres, 8 de maig del 2024

SERVINT TAULES

 A 4t els alumnes ja s'estan formant per al món laboral!!!

Han servit a l'estona de menjador a la resta de companys/es i ho han fet súperbé. Han sabut servir els diferents plats amb molta delicadesa i a més han sabut racionar el menjar per tal que tothom tingués una bona ració.

SON UNS CRACS!!!!!







dilluns, 6 de maig del 2024


 

Els/les alumnes de segon de secundària han muntat el mural col·laboratiu que han realitzat amb la tècnica plàstica del Frottage, que l'artista visual Fermín Jiménez, ens ha proposat. Està penjat en un dels plafons del saló de la nostra escola. Es pot veure, i us convidem a endevinar cadascun dels objectes que han fet servir les classes que hi han col·laborat. Esperem que us agradi.

dijous, 2 de maig del 2024

Les/els ACRÒBATES i els FORÇUTS TENIM CURA DE LA TERRA!

Un dels objectius d'aquest curs, és treballar i aprendre per TENIR CURA DE LA TERRA!

A les aules dels/les ACRÒBATES i els FORÇUTS, hem adaptat aquest tema per tal que els infants l'entenguin, el sentin proper i puguin observar el que passa amb el pas del temps si som responsables i en tenim cura... que la vida neix i creix!

Utilitzem testos transpirables i biodegradables per plantar les nostres patates. A més a més, aquests testos tenen una finestreta per poder observar el creixement de les arrels i així, fer-ne el seguiment. Treballem també la paciència i assumir una nova responsabilitat.